Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Comoren

Onroerend goed te koop in Comoren

De Unie van de Comoren is een eilandland in Oost-Afrika aan de noordkant van het kanaal van Mozambique, in de Indische Oceaan, tussen Madagaskar en Mozambique.

Moroni is de stad van de Comoren en sinds 1962 is het ook de hoofdstad.

De unie van bedrijven is een bron van voldoening voor de industrie en de visserij.

De markt van onroerend goed te koop in Comoren is de afgelopen jaren gegroeid, maar het gaat ons niet aan om grote hoeveelheden en hoogwaardige eigenschappen in de verkoop in de Comoren te verwachten.

De verkoop van onroerend goed in de Comoren in de afgelopen jaren is de trend van internationale hulp aan dit land, de toename van het toerisme, economische eigenschappen en de betrekkingen met Frankrijk.

Alvorens een onroerend goed te koop in Comoren te kopen, moet men weten dat er hoge kosten voor infrastructuur en economische ontwikkeling zijn waardoor dit land een interessante vastgoedmarkt wordt voor een zich ontwikkelende Afrikaanse natie.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB